hairbasics

sorry gents, ladies-only salon

Waarom hairbasics?

Een goed kapsel dat bij je past, ontstaat pas als je jouw uiterlijk combineert met jouw innerlijk. Jouw kapsel vertelt wie jij bent, waarbij je uitstraling, je persoonlijkheid en je zelfvertrouwen van invloed zijn op hoe jij je voelt en eruit wilt zien. Echte schoonheid komt van binnenuit. Een goed en eerlijk advies en een op jou afgestemd kapsel kun jij ook krijgen!

Het adviesgesprek en het knippen is vooralsnog gratis bij mij! Zolang ik nog meer ervaring wil opdoen en iedere dag nog leer, voer ik nog geen bedrijf en reken ik niets voor mijn adviezen en voor het knippen.

Veel modellen knip ik in mijn eigen 'ladies-only salon', maar ik knip ook ambulant, bij mijn modellen thuis, als zij buiten de Zaanstreek wonen.

Wat krijg je voor een knipafspraak? Ik neem voor jou altijd ruim de tijd, zodat ik voldoende aandacht kan schenken aan een eerlijk en uitgebreid advies en aan het knippen. Vooraf spreken we duidelijk af wat kan en wat je wilt, maar misschien nog belangrijker wat je niet wilt. Daarna word je door mij goed geknipt met de grootste zorg, met voldoende tijd om niet te hoeven haasten en om nog van gedachten te kunnen veranderen. Ik ben pas tevreden als jij lachend de deur uit gaat!

Alleen voor dames? Dat klopt, geen heren dus, uitsluitend dames van jonge tot middelbare leeftijd. En kinderen uitsluitend in aanwezigheid van ouders of begeleiders.

Let op: kleuren en omvormen doe ik wel, maar niet gratis. Ik vraag vooralsnog een bijdrage voor de inkoopkosten van de verbruikte materialen. Uitzonderingen nagelaten.